Natur og udeliv?

Skovbørnehaven Søborgen åbnede 1. september 2014. Den skal fylde børnenes hverdag med oplevelser i særklasse ude og inde. Børenhaven er en selvstændig afdeling del af Søborg Privatskole & Skovbørnehave.

Der er plads til 45 børn – ca. 15 på hver årgang.

Skovbørnehaven er en udflytterbørnehave, og der er opsamling og afhentning i Søborg Privatskole & Skovbørnehaves sfo, Bygaden 12, Søborg. Der køres hver dag med egen bus mellem skolen og opholdstedet, der er en tidligere skovløberbolig beliggende på Skovskolens arealer i Nødebo med egne tilhørende arealer, som grænser direkte op til Grib Skov og Skovskolens naturområde.

De gode udefaciliteter på begge skoler danner en enestående ramme for børnehavens daglige aktiviteter, og der er et tæt og udbytterigt samarbejde mellem børnehavens og skolernes medarbejdere til børnenes bedste.

Alle børn er velkomne - der er dog fortrinsret for børn på skolens venteliste.

I hverdagen afleveres børnene i Søborg Privatskole & Skovbørnehaves sfo fra kl. 6.30 - 8.55. Kl. 9.00 kører bussen til Skovskolen. Alternativt afleveres i Nødebo fra kl. 7.30.

Om eftermiddagen kommer børnene retur kl. ca. 16.00 med seneste afhentning kl. 17.00 (16.30 fre.). Alternativt kan man afhente senest kl. 15.30 i Nødebo.

Prisen følger kommunens takster. Ind i mellem vil der blive lavet mad over bål, som betyder dage uden madpakke (koster ikke ekstra).

Hvis I har spørgsmål, hører vi meget gerne fra jer på kontakt@spskole.dk. Princippet for indmelding er først til mølle - dog kan der tages hensyn til fordelingen mellem piger og drenge og til søskendestatus.