Historien


19. marts 2015

Skovbørnehaven er snart på det maksimale antal børn

Efter kun 7 måneder er der fyldt op - indmeldelserne for 2015 - 2017 vidner om stor interesse. Der er ganske få pladser tilbage frem mod august 2015. Derfor ansætter vi den 7. og sidste pædagogiske medarbejder i oktober/november 2015

_______________________________

4. marts 2015

Vi søger pædagog!

Se stillingsopslaget under stillinger

______________________________

3. december 2014

Tak for et godt forældremøde - forældrebestyrelse valgt

Efter gennemgang af skovbørnehavens dagligdag, der nu er næsten er helt på plads, var der valg til forældrebestyrelsen. Se Forretningsorden for Skovbørnehaven Søborgen

Formand:

Kathrine Stammerjohan

Medlemmer:

Bettina Gylden, Soon Hatting Skibsted 

Suppleanter:

Janni Ferslev Hansen, Michelle Kjærgaard  

_________________________ 

27. oktober 2014

Forældremøde og valg af forældrebestyrelse d. 20. november 2014

En indkaldelse er på vej til forældremødet d. 20. november. Ved mødet skal der vælges 3 forældre til børnehavens forældrebestyrelse, som skal føre en dialog med børnehavelederen om hverdagens form og indhold. Bestyrelsen får høringsret ved ansættelser.

________________________

17. september 2014

God start!

Efter to uger er der kommet ind række positive tilbagemeldinger ind fra forældre, der er meget glade for skovbørnehaven.  Det er vi rigtig glade for! Herfra skal der lyde en stor tak til lederen og personalet, der har kastet sig ind i opgaven med stor overbevisning. I er bare dygtige!

_________________________

1. september 2014

Flot åbningsdag!

Det lykkedes! Vi har åbnet skovbørnehaven i dag - tillykke til os alle!

Denne nyhedssides første indlæg stammer fra åbenthusarrangement d. 15. marts 2012!

Men i morges skete det så - kl. 9.15 ankom bussen til skovbørnehaven - fyldt med forventningsfulde børn og glade forældre.
Der blev klippet snor af bestyrelsesmedlem Merethe Færch, og der blev holdt velkomsttale af skolelederen og børnehavelederen. Også Skovskolens Ole quist Jensen gav skovbørnehaven et par gode ord med på vejen. Der var en flot kage mm.i gården, hvorefter dagens første aktivitet gik i gang. Der er grund til at takke alle, der har muliggjort dette unikke projekt:


Anders Bülow, Skovskolen - og alle de gode folk derfra
Søren Ullersted, entreprenør, og hans brave folk
Henrik Carlsen, børnehavens leder, og det nye personale
Kirsten Geertsen, Nordea, der kom med pengene

Se mere på: Facebook

__________________________

27. august

Ansættelse af rengøringsassistent

I dag har vi ansat Marianne Bjernemark til at stå for rengøringen. Marianne vil gøre rent sidst på dagen i åbningstiden. Hun bliver altså en del af det daglige personale, som både forældre og børn kommer til at kende godt. Vi byder Marianne velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

________________________

20. august

Godkendelse af Skovbørnehaven Søborgen

I dag har Gribskov Kommune godkendt Skovbørnehaven Søborgen. Det er et stort skridt på vejen mod åbningen d. 1. september. 

Sidst i næste uge skal vi så have indhentet ibrugtagningstilladelsen fra Hillerød kommune.

________________________

19. august

Her de så, vores fire øvrige medarbejdere

Ud over beørnehaveleder, Henrik Carlsen, har vi ansat Anja Rolfsager, der har 11 års erfaring som pædagog i en skovbørnehave. Martin Lottrup, der har et par års erfaring som pædagog og er fuld af energi og gåpåmod. Mia Kristiansen er ansat som pædagogisk assistent. Hun har en spændende uddannelsesbaggrund og har erfaringer fra undervisning og socialt arbejde. Kristina Bormann har mange års erfaring som pædagogisk assistent og har fået stor anerkendelse for sit arbejde.

Velkommen til jer. I er et stærkt hold af engagerede ildsjæle. I vil helt sikkert gøre Skovbørnehaven Søborgen til et enestående sted at være for børnene.

_______________________

11. august 2014

Åbent hus arrangemnet afviklet

Tak til de mange fremmødte - vi havde 2 busser i sving. Der blev mulighed for at sige goddag til Henrik Carlsen, børnehavelederen, og de fire øvrige ansatte - læs herover om dem.

Husene er under stærk forvandling, hvilket der var mulighed for at se på den lille tur til Nødebo. 

Mange spørgsmål blev besvaret om den nært forestående åbning og om den kommende hverdag. Vi ser nu frem til d. 1. september, hvor vi kan fejre åbningen af Skovbørnehaven Søborgen.

__________________________

16. juni

Åbent hus arrangement d. 11. august 2014 kl. 16.30 - ca. 18.00

Alle interesserede er meget velkomne -

både jer, der har en plads og jer, der er interesserede i at høre om skovbørnehaven.

Vi mødes til introduktion i Søborg Privatskoles sfo, Bygaden 12, Søborg, som er afleverings- og afhentningsstedet i hverdagen. Kl. ca. 17.00 kører vi med børnehavebussen til børnehavens bygninger på Skovskolen i Nødebo - og retur.

Vi ser glæder os til at vise frem og svare på spørgsmål. Tilmelding skal ske til: kontor@spskole.dk

________________________

4. juni

Ombygningen sat i gang

Nu er håndværkerne rykket ind i vores huse, og er begyndt med nedtagning indvendigt - og gulvet i garagen er hugget op. Så snart der noget at se på arrangerer vi en åbenthus-dag. Det bliver nok midt i august…. 

Vi ser frem til at kunne fremvise en rigtig børnehave - i de helt rigtige omgivelser!

__________________________

28. maj

Første hold af ansatte er klar

Der er nu ansat to pædagoger og to pædagogiske assistenter ud over børnehaveleder Henrik Carlsen. Det er et spædende og vidt favnende hold, der udstråler iværksættertrang og gåpåmod. Vi glæder os til et spændende samarbejde, hvor åbningen d. 1. september og indkøringen i første omgang kommer til at fylde det meste.

Senere kan vi offentliggøre navnene - vi skal lige have ansættelseskontrakterne underskrevet og opsigelserne på de tidligere arbejdspladser på plads.

Når børnetallet - forhåbentligt meget hurtigt - nærmer sig maksimum, vil vi ansætte yderligere en pædagog og en pædagogisk assistent.

________________________

2. maj

140 ansøgere - tak til jer alle!

Så er ansøgerfristen udløbet. Vi har fået fantastiske 140 ansøgere. Tusind tak for den overvældende interesse for vores skovbørnhave. Vi vil hurtigst muligt behandle ansøgningerne med henblik på samtaler d. 8. maj fra kl. 16.00.

_________________________

28. april

Leder ansat!

I dag har vi ansat den kommende leder. Vi kan endnu ikke afsløre, hvem det er, da vedkommende først skal arrangere sig med sin nuværende arbejdsplads. Vi regner med at kunne offentliggøre navnet i denne uge - I kan godt glæde jer! 

HUSK: Fristen for øvrige ansøgninger er d. 1. maj.

___________________________

23. april

Læs denne flotte artikel om Skovbørnehaver

http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/--Ta-tilbake-leken-ute-i-naturen-7543588.html#.U1ghMseX61N

___________________________

10. april

Stillingsopslag på vej i næste uge

Alle, der har søgt uopfordret - ca. 70 - kommer med i ansøgerfeltet. Vi ser frem til en spændende ansættelsesrunde!

___________________________

10. april

Skovbørnehaven Søborgen er nu endegyldigt sat i værk!


Bestyrelsen ved Søborg Privatskole besluttede endegyldigt mandag d. 7. april at oprette Skovbørnehaven Søborgen. Vi er endelig helt i mål med projektet!

Vi ser frem til en spændende tid med nye vinkler på pædagogikken på tværs af børnehave, sfo og skole. 

Hjælp os med at udbrede budskabet, så alle interesserede bliver gjort opmærksomme på de nye realiteter.

_________________________

18. februar 2014

Åbent hus arrangement d. 6. marts 2014 kl. 16.30 - ca. 18.00

Alle interesserede er meget velkomne -

både jer, der har en plads og jer, der er interesserede i at høre om skovbørnehaven.

Vi mødes til introduktion i Søborg Privatskoles sfo, Bygaden 12, Søborg, som er afleverings- og afhentningsstedet i hverdagen. Kl. ca. 17.00 kører vi med børnehavebussen til børnehavens bygninger på Skovskolen i Nødebo - og retur.

Vi ser glæder os til at vise frem og svare på spørgsmål. Tilmelding skal ske til: kontor@spskole.dk

________________________

5. februar 2104

Skovbørnehaven Søborgen overgår til Søborg Privatskole - inmeldelse sker nu

Det er nu slået fast, at Søborg Privatskole gerne må åbne en børnehave, der er baseret på udflytterprincippet. Derfor har bestyrelsen godkendt, at børnehaven overgår til skolen. Det er godt for alle parter. Men børnehaven skal opfattes som en selvstændig institution, der er åben for alle.

Økonomiske set hviler børnehaven i sig selv. Der bliver et særskilt regnskab, der kan vise, hvordan økonomien udvikler sig. 

Børnehaven er åben for alle, der ønsker, at natur og udeliv skal være en del hverdagen for børnene - dog har ventelistebørn til Søborg Privatskoles børnehaveklasser, der ønsker at bruge børenhaven, fortrinsret.

Vi ser frem til en spændende tid, hvor vi skal etablere, renovere mm., så vi kan åbne d. 1. september 2014.

Indmeldelse sker lige nu.

____________________

1. oktober 2013

Søborgen åbner d. 1. september 2014

Så blev det endelig en realitet - Skovbørnehaven Søborgen åbner d. 1. september 2014! Og det bliver i en bedre udgave end først tænkt. Vi har haft mange problemer at takle undervejs, men nu er det hele faldet på plads.

Der er dog et enkelt minus. En del af de børn, som er forhåndstilmeldt begynder i skole inden åbningen. Derfor må vi nøjes med at sige tak til jer berørte forældre for opbakningen. Vi ville meget gerne have været hurtigere, men tingene har taget lang tid at få på plads.

Nordea har givet tilsagn om en så god finansiering, at vi kan færdiggøre begge bygninger før start. Stor tak til Nordea for denne vilje til at støtte vores projekt. En renovering i to omgange, som beskrevet længere nede, er altså ikke nødvendig. Det betyder, at vi kan starte på fuld kraft - vi får egne toiletter og to huse at være i, når vi ikke er i skoven.

I vil løbende blive orienteret på siden her om de mange tiltag, som kommer til at løbe af stablen i de kommende måneder.

___________________________

9. juni 2013

Skovbørnehaven Søborgen åbner!

Vi kan meddele, at vi har truffet en principiel beslutning om, at Søborgen åbner. Men det har jo vist sig, at der er mange knaster på vejen. Mange involverede parter og mange tekniske udfordringer har betydet en meget lang vej for projektet. 1. oktober 2013 vil vi meddele åbningsdatoen. Tak til alle jer, der tålmodigt har bakket op og ventet på en afklaring. Vi må også sige tak til jer, hvis børn begynder i skole efter sommerferien. Vi ville gerne have nået at få jer med i projektet, men tingene har altså drillet os nok til, at vi nu må væbne os med endnu en omgang tålmodighed.

__________________________

6. maj 2013

Endnu et skridt på vejen

I dag har vi fået afklaret så vigtige ting som bank og forsikring samt gennemgået udgifterne før opstart. Vi skal hurtigst muligt få de sidste hængepartier på plads - men vi har nok ikke mulighed for at mødes før i næste uge, da der er et par helligdage forude. Vi knokler for sagen!

__________________________ 

28. april

Positivt møde

Vi har d. 26. april afholdt møde, hvor der der var tale om realitetsforhandlinger. Vi skulle se, om vi kunne komme så langt, at en åbningsdato kunne meldes ud. Der er dog et par forhold, som skal falde på plads. Vi skal bl.a. låne lidt flere penge, så vi kan få en større del af bygning to indviet allerede i første omgang. Der er lidt afklaring omkring logistikken osv. Men vi var enige om, at det ser rigtig godt ud alt sammen. Vi vil afholde endnu et møde d. 6. maj, hvorefter vi håber at kunne melde det ud, som vi alle gerne vil høre! 

_________________________


17. april 2013

Byggetilladelse i hus!

D.d. har Hillerød Kommune afgivet byggetilladelse. Vi vil nu gennemlæse tilladelsen og afgøre, om der skulle være noget til hinder for, at vi kan magte opgaven. I næste uge (formodentlig torsdag d. 25. april) afholder bestyrelse, leder og entreprenør møde. Her tages beslutning om opstart, åbningsdato og stiftende generalforsamling. Så følg med her på siden.

_________________________

13. marts 2013

Byggetilladelse på vej fra Hillerød Kommune!

I dag har vi fået besked om, at der er givet landzonetilladelse, men at en byggetilladelse ikke kan afgives før klagefristen er udløbet. Kommunen afgiver derfor byggetilladelse d. 12. april. Hvis ikke der er for mange eller for dyre krav, ser det ud til, at vi kan komme i gang - og ikke mindst meddele, at projektet bliver gennemført med tilhørende åbningsdato. Følg med her på siden i den kommende tid.

__________________________

11. december 2012

Desværre - afslag på forhåndstilkendegivelse

Hillerød Kommune har i dag desværre meddelelt, at der ikke er mulighed for en forhåndstilkendegivelse. Ærtelandshuset ligger i landzone, og derfor skal projektet også i høring med dertil hørende tidsfrister. Samlet set kan vi dog forvente, at der ligger svar på byggeansøgningen inden for de 12 uger, som Hillerød Kommune lover i forbindelse med byggesagsbehandling. Det betyder et svar omkring d. 1. marts med en mulig åbningsdato omkring 1. maj. 

Vi er meget kede af at skulle ønske god jul på den baggrund, men I skal vide, at vi  ufortrødent arbejder videre. Den dejlige skovbørnehave skal nok se dagens lys.

___________________________

30. november 2012

Ingen forhåndstilkendegivelse fra Hillerød Kommune......

Hillerød Kommune vil - imod forventning - ikke afgive en forhåndstilkendegivelse om vores ansøgning om byggetilladelse. Det er ellers almindelig praksis, at kommuner yder den service. Vi arbejder dog på at få kommunen til at gøre en undtagelse. Det sætter desværre vores gode projekt tilbage tidsmæssigt.

Vi kan ikke optage lån før der ligger en forhåndstilkendegivelse eller byggetilladelse på bordet. Da der er en sagsbehandlingstid på 10-12 uger, kan vi altså ikke regne med at kunne røre os før omkring d. 1. marts. Det vil tage 2 måneder at gennemføre den omfattende renovering, indkøb, opsætning af inventar mm. Så en åbningsdato er desværre først realistisk ca. 1. maj. Vi skal være de første til at beklage, og vi ærgrer os voldsomt over situationen. Håbet er dog stadig, at kommunen vil være os behjælpelig i denne sag. Så snart der foreligger et svar fra Hillerød Kommune angående den ønskede undtagelse, vil I få en melding her på siden. 

__________________________

23. november 2012

Grønt lys fra Gribskov Kommune - vi er meget tæt på en endelig afklaring!

Accept af skovbørnehavens koncept og bygge- og indretningsplaner blev afgivet af Gribskov Kommune på et møde d.d. Vi takker for en positiv og forstående tilgang til vores projekt. Der er ingen tvivl om, at denne accept har været den aller vigtigste for os at opnå. Der er herved endegyldigt banet en vej for Skovbørnehaven Søborgen som en institution i Gribskov Kommune. 

Vi afventer en reaktion fra Hillerød Kommune, som kontaktes i næste uge. Med al sandsynlighed finder vi en god løsning med Hillerød snarest, da det drejer sig om mere tekniske forhold. 

Vi vil gerne allerede nu melde ud, at vores åbningsdato vil ligge omkring marts - april 2013. Vi kan ikke komme datoen nærmere, før vi har hørt fra Hillerød Kommune. Vores håb og forventning er dog, at åbning 1. marts kan blive en realitet. 

Tilbage står den positive melding fra Gribskov Kommune, og vi er mildt sagt begejstrede - Skovbørnehaven Søborgen er på vej.

____________________________

9. november 2012

Tålmodighed er en svær dyd

Mødet med Gribskov Kommunes pladsanvisning var meget positivt. Vi fik afklaret en række spørgsmål. Bl.a. er det sådan, at børnehaven må optage børn fra andre kommuner såfremt, der er plads jf. optagelseskriterierne. Vi er i disse dage i færd med at få byggetilladelsen op at stå. Der er desværre en del bump, som vi er i fuld gang med at håndtere. Det meste er dog på plads. 

Derfor har vi sat os for at afgive en endelig udmelding til jer om åbning og åbningsdato inden 30. november. Det er meget positivt, at I er klar til at rykke ind i Skovbørnehaven Søborgen, og I skal vide, at vi knokler for projektet.

Hold derfor øje med denne side sidst på måneden, hvor den endelige udmelding opslås. 

___________________________

10. oktober 2012

Møde med pladsanvisningen og Frie Børnehaver d. 30. okt.

D. 30. oktober holder vi møde med pladsanvisningen i Gribskov Kommune. De vil have den almindelige kontakt med os i forhold til økonomi og pladser. Vi har en række spørgsmål, som kan blive afklaret ved mødet. Foreningen Frie Børnehaver deltager i et formøde og ved selve mødet. Efterfølgende kommer der en melding her på siden. Vi er forhåbentlig blevet meget klogere på de mange områder, som skal afklares inden åbningen af børnehaven.

___________________________

3. oktober 2012

Til ansøgere: Ansættelsesrunden er ikke begyndt

Vi får en del henvendelser fra pædagoger/medhjælpere, som er lidt i tvivl om, vi allerede er gået i gang med at ansætte personale. 

Ansættelsesrunden er ikke begyndt. Først skal bygge- og institutionstilladelserne være på plads.

Efterfølgende sætter vi et stillingsopslag i den lokale avis, og derefter begynder ansættelsesrunden.

Alle, der har ansøgt via hjemmesiden, får en kvittering for ansøgningen, hvorefter I er sikre på komme med i runden. Tak til jer for den interesse, I har udvist for vores projekt!

_____________________________

18. september

Der arbejdes på at opnå byggetilladelse

Der arbejdes på højtryk for at opnå byggetilladelse og de nødvendige dispensationer. Det er vores håb, at vores entreprenør får klarhed over situationen omkring 1. oktober. Men det er desværre ikke en helt sikker dato. 

Når vi ved mere, lægger vi nyhederne ud her på hjemmesiden.

Der er nu meget stor tilslutning til børnehaven, og mange ansøgere har allerede meldt deres interesse. Så vi er jo godt på vej.

____________________________

28. juni

Åbningsdato fastsat til 7. januar 2013 - hvis alt går planmæssigt

Efter de positive møder med Gribskov og Hillerød Kommuner har vi på et bestyrelsesmøde d. 27. juni gennemgået planerne for renovering, finansiering m.m. Vi har konstateret, at der er både en vilje og vej for vores skovbørnehave. Det er vi naturligvis glade for at kunne meddele jer. 

Planen er, at alle tilladelser skal være i hus 1. oktober. Derefter kan lån og kredit optages. Entreprenøren får 3 måneder til istandsættelse. Vi ved godt, at der kan komme ting på tværs af den ene eller anden art. Så der er naturligvis en risiko for, at vi ikke kan overholde vores deadline. Men, som sagt, er det vores klare forventning, at vi kan byde velkommen 7. januar. Med dette gode budskab ønsker vi jer alle en god sommer.

____________________________

25. juni

Positivt møde med Hillerød Kommune

I dag er der afholdt møde med Hillerød Kommune. Planerne for renovering og anvendelse er blevet forelagt. Kommunen var postivt stemt overfor det fremlagte materiale. Der er stadig lidt knaster af ren teknisk art, som vi arbejder på at løse. Vi forsøger at afholde bestyrelsesmøde, hvor Thomas Lindum deltager, inden sommerferien. Vi ville jo meget gerne kunne meddele, at vi åbner og også gerne komme lidt nærmere en åbningsdato. Hvis det ikke lykkes lige inden sommerferien, vil vi genoptage arbejdet straks efter ferien. Følg derfor med her på siden.

____________________________

13. juni

Møde med Hillerød Kommune på vej

I denne uge tager vi kontakt til Hillerød Kommune, der skal forholde sig til vores ønsker om renovering. Som beskrevet skal det helst foregå i et par omgange. Hvis der kommer et positivt resultat ud af mødet, vil vi afholde et økonomimøde, hvor vi kan fastsætte en plan frem til åbningsdagen. Datoen for åbningen vil derfor - om alt går vel kunne annonceres inden 1. juli. Så snart vi ved mere, lægges det ud på siden her.

___________________________

16. maj

Positivt møde med Gribskov Kommune

Vi har inviteret Gribskov Kommune v. lederen for daginstitutionsområdet og en repræsentant for økonomiområdet til at besøge vores lokaliteter på Skovskolen. Besøget fandt sted i går. Vi forelagde vores plan om at iværksætte renoveringen i to tempi, og de blev vist rundt på området og kunne ved selvsyn se de mange faciliteter, som bliver en del af Skovbørnehavens hverdag - vores egne bygninger, gymnastiksalen, spisesalen, værkstedet og et grønt laboratorium.

Vi fik en meget positiv respons - de synes, vi har gang i et meget spændende projekt. Aftalen er, at vi nu kontakter Hillerød Kommune med henblik på godkendelse af bygningernes renovering. Hvis det falder positivt ud, kan vi formelt ansøge om at starte børnehaven. Vi vender tilbage med en melding så hurtigt, som muligt.

___________________________

2. maj

Forhandlinger om renovering

I går har vi forhandlet med entreprenøren om renoveringen. Som det ser ud lige nu, skal vi opdele vores renovering/ombygning i to tempi for at komme i gang.

Bygning 1 skal laves helt færdig i første omgang, og bygning 2 skal istandsættes efter skovbørnehaven er åbnet. Det kan sagtens lade sig gøre rent praktisk, da Skovskolen stiller en række andre lokaler til rådighed - gymnastiksal, værksted, spisestue osv. I øvrigt kan bygning 2 indrettes uden at påvirke dagligdagen i skovbørnehaven, da lokalerne ligger isoleret fra skovbørnehavens aktiviteter. Og så skal vi jo heller ikke glemme, at udelivet skal prioriteres højt hver dag. Hverdagen vil altså kunne forløbe helt i den ånd, som ligger til grund for oprettelsen.

Næste skridt er at få accept for planen fra de to involverede kommuner. Hillerød Kommune skal godkende ombygningsplanen i forhold til bygningsreglementet og Gribskov Kommune skal godkende bygningerne og de tilhørende lokaler som institution. Vi lægger mere ud på siden her, når de to kommuner har givet tilsagn.

_______________________________

20. april

Tålmodighed er en dyd

Det er en meget sammensat tilbudsgivning, vi venter på. Derfor må vi have tålmodighed til først i næste uge, hvor alle de involverede firmaer har afleveret deres bud.

_______________________________

12. april

Tilbud på renovering/ombygning kommer sidst i næste uge

Vi har nu fået lovning på et tilbud, som omfatter alle facetter af de mange ændringer i og omkring de to bygninger. Det er et afgørende punkt for etableringen af Skovbørnehaven Søborgen. Der kommer en melding her på siden, når vi får klarhed over mulighederne.

_______________________________

23. marts

Kun få ledige pladser tilbage

Allerede på nuværende tidspunkt er der mange, som har reserveret en plads ved at fremsende en forhåndstilmelding. Det er vi meget glade for, tak for opbakningen. Det viser os, at Skovbørnehaven Søborgen er et koncept, som skal op at køre så hurtigt, som muligt. Der er kun ganske få ledige pladser på årgangene 2007 og 2008 (barnets fødselsår), så her skal man ikke vente for længe, hvis man uforpligtende vil reservere en plads. Der er lidt bedre plads på årgangene 2009 og 2010, men der kommer hele tiden nye til. Så heller ikke på disse årgange skal man vente for længe, hvis man ønsker at reservere en plads.

______________________________

20. marts

Ledige stillinger

Vi skal ansætte både pædagoger og pædagogmedhjælpere i den kommende tid. Er du interesseret så se her Stillinger

______________________________

20. marts

Tilbud på renovering/ombygning på vej

Vi afventer tilbud på renovering/ombygning af bygningerne på Skovskolen. Måske får vi en indikation på hele byggeprojektet allerede på mandag. Derefter kan en byggeperiode mv. beregnes, så vi kan komme nærmere en åbningsdato.

_______________________________ 

15. marts 2012

Tak for et godt informationsmøde d. 12. marts

Tak til alle jer, der mødte frem. Efter præsentationen var der en livlig debat om alle mulige forhold. Lige fra bygningernes indretning, udearealernes muligheder, institutionens opbygning, åbningtider og sikkerhed til madordning og betaling.

Vi vil løbende lægge informationer ud på hjemmesiden, som svarer til/på de spørgsmål, der blev stillet.


© Søborg Privatskole & Skovbørnehave  - Kontakt@spskole.dk - +45 48 48 40 45