Om Støtteforeningen

Hvad er vores mål:

At udføre frivilligt arbejde til gavn for Søborg Privatskole, eleverne og forældrene

At støtte med økonomisk tilskud til klasser i forbindelse med en tur eller lignende

At støtte skolen økonomisk i forbindelse med indkøb af materialer/genstande, hvis dette ligger uden for skolens kompetenceområde

Hvad laver vi:

Afholder sodavandsdiskotek for 3., 4. og 5. klasse

Afholder sodavandssalg og tombola ved julefesten

Sodavandssalg ved sommerfesten

Støtter 9. kl. sidste skoledag med karameller

Støtter skolen i forbindelse med afholdelse af translokation i 9 klasse

Hvordan kan I støtte foreningen:

Ved at blive medlem af foreningen for kun kr. 50,- om året pr. familie

Ved at møde op til vores årlige generalforsamling.

Ved at melde jer til bestyrelsen

Ved at melde jer som arbejdsivrige forældre

Hvordan bliver man medlem:

Ved at indbetale kr. 50,- på reg.nr. 1551 konto 7298862 - Husk at skrive barnets/børnenes navn og klasse på betalingen.

Hvordan får vi det til at løbe rundt:

Ved at udføre frivilligt arbejde og ved at søge støtte hos arbejdsivrige forældre

Indtægter ved salg af sodavand og tombola ved arrangementer på skolen

Indtægter fra medlemskontingenter

De fleste år får vi det lige til at løbe rundt. Dette betyder at vi desværre må sige nej til nogle klasser, der søger støtte til eksempelvis en tur, eller vi må give et mindre beløb end det ønskede.

Tak til alle medlemmerne som støtter foreningen og tak til alle Dem der yder et bidrag til Støtteforeningen i form af gaver, aktiv arbejdsindsats eller anden støtte.