Utsikten - Sverige

Søborg Privatskoles friluftseventyrslinie har en udvekslingsordning med et svensk gymnasium i Ed, Utsikten, ca. 400 km nord for Helsingborg. Hvert forår kommer en svensk gymnasieklasse til vores skole i en uge, hvor de underviser en stor del af vores elever i friluftsliv. Senere på foråret besøger friluftslivslinien gymnasiets lejrplads ude i skov og fjeld. Her har den svenske klasse planlagt tre/fire heftige dage med kano, klatring, undervisning i friluftsliv, eventyrbaner m.m. De svenske elever arrangerer alt dette som et led i deres uddannelse til naturguider, så vi får lært en masse om friluftsliv. Vi lærer også svenskere at kende som et led i vores bestræbelser på at lære om svensk kultur og sprog. Der er også mange sociale aspekter og hensigter ved udvekslingen, som kan være med til at give et endnu bedre sammenhold på linien - og måske en svensk penneven.

Se billeder fra Utsikten under Billeder

Du kan se gymnasiets hjemmeside her Utsikten